https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Kunststof kozijnen

Van strak en modern tot traditioneel en authentiek: bij Kunststof Brunssum kunt u kiezen uit verschillende stijlen kunststof kozijnen. Al onze kozijnen zijn onderhoudsarm. U kunt uw kunststof kozijn helemaal zelf samenstellen: van type uitvoering tot kleurafwerking, voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen. Wij leggen alle mogelijkheden graag aan u uit.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Slanke vorm voor een eigentijdse uitstraling

VEKA

VEKA geeft een eigentijdse uitstraling door het verdiepte profiel met een slanke vorm. Dat maakt ze toepasbaar in een breed spectrum aan woonstijlen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Bovendien is het VEKA Trend kunststof raamkozijn zowel met schuine als rechte verbindingen in de hoek verkrijgbaar, wat de mogelijkheden nog verder uitbreidt.

Kunststof kozijnen in houtlook

VEKA

Het VEKA kozijn is met de rechte hoeken aan de zijkanten en de bovenkant niet te onderscheiden van hout. De onderstijl is altijd iets schuin, zoals ook bij hout het geval is. De rechte verbinding in de hoeken zorgt voor de complete houtlook. Deze robuuste stijl is zeer geschikt voor nieuwbouw.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Classic_oud_vast_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Voor een historische uitstraling

VEKA

Het VEKA kunststof kozijn heeft de historische uitstraling van de bekende schuiframen, maar is in werkelijkheid een modern draaikiepsysteem. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend bovenlicht. De VEKA City wordt toegepast in stedelijke omgevingen, maar ook in monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_sittard.jpg

Advies op maat

U bent van harte welkom in onze showrooms. Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren.
Blijft u liever thuis? Onze adviseurs komen ook bij u thuis en staan op afstand voor u klaar. Via een videogesprek of gewoon via de telefoon.
Beantwoord een paar simpele vragen en laat ons u helpen
De Kozijnen Keuzehulp helpt u om tot de beste keuze te komen voor uw woning. Door een paar simpele vragen te beantwoorden weet u precies wat u mooi vindt en welke producten het beste bij uw wensen passen.

Kies uw kleurafwerking

Staalblauw, monumentengroen of antraciet: kunststof kozijnen zijn uitvoerbaar in heel veel kleuren. We brengen de kleur op diverse manieren aan. Elke afwerking heeft zijn eigen unieke eigenschappen, maar allen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De uitvoering is vooral een kwestie van smaak.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Houtnerfstructuur

Zijdeglans

Bent u op zoek naar de karakteristieke uitstraling van hout? Kies dan voor een houtnerfstructuur. Deze zijdeglans kleurlaag met nerfstructuur geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u hoeft te schilderen. Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee uw woning een eigen gezicht. Denkt u ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen.

Glad

Matte uitstraling

Chique! Dat is de reactie die u van visite kunt verwachten als u kiest voor deze mat-satijnen look. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde is op deze manier afgewerkt wat zorgt voor een moderne, luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg-kopieren.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg-kopieren_kozijnen.jpg

Glad

Zijdeglans voor grijs- en wittinten

Grijs- en wittinten zorgen in combinatie met een strakke vormgeving voor een stijlvolle uitstraling voor zowel moderne als landelijke woningen. Het kan in bijna iedere woning worden toegepast en is verkrijgbaar in meerdere prijs/kwaliteitniveaus. Diverse grijs- en wit tinten kunnen afgewerkt worden met een zijdeglans.

Manieren om een raam te openen

Een raam open zetten kan op heel veel manieren. Kies het type kunststof raamkozijn dat bij uw woning past: een vast raam of een raam met een draai- of kiepstand.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/vast_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Vast glas

Geen bewegende delen

Een vast raam is een standaard raam dat niet open gedaan kan worden en is daarom bijzonder inbraakveilig. Het bestaat uit een kozijn en uit glas. Veel klanten kiezen voor een vast raam in combinatie met bijvoorbeeld draaikiepramen of een valraam. Er zijn vele combinaties mogelijk. Bij ons altijd op maat gemaakt.

Draaikiepraam

Veiligheid voorop
Een groot voordeel van een draaikiepraam is dat de ramen vanaf binnen gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. U hoeft niet meer op een ladder naar lastige plekken, dus dat is een stuk veiliger. De kiepstand kunt u zelf afstellen in een winterstand (kleine opening) en zomerstand (grote opening). Hierdoor kunt u onder alle weersomstandigheden de ruimtes ventileren. Door de afsluitbare bedieningskruk, voldoen onze draaikiepramen aan Politiekeurmerk Veilig Wonen® en is het raam ook kindveilig.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/heerlen_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg-kopieren_1.jpg

Valraam of uitzetraam

Geschikt voor kleine ruimtes

Met een kunststof valraam kunt u ventileren via de kiepstand. De scharnieren van dit raam bevinden zich aan de onderzijde. Opent u dit raam, dan valt de bovenkant van het raam naar binnen. Daarom is dit type raam erg geschikt voor badkamers en keukens.

Een uitzetraam is bijna hetzelfde als een valraam. Het verschil zit hem in de valrichting: een uitzetraam valt naar buiten toe open.

Dubbel openslaande ramen

Voor een grote opening
Een stolpraam bestaat uit twee delen en heeft geen middenstuk. Een deel draait naar links open en een deel naar rechts, de twee delen sluiten precies op elkaar aan. Zet je die beiden open, dan ontstaat er één grote opening, ook wel een verhuisraam genoemd.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Dubbel-openslaande-ramen_vast_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_11.jpg

Veiligheid

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Al onze producten en hang- en sluitwerk voldoen aan de hoogste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_10.jpg

Zekerheid

Onze kwaliteit is gegarandeerd door meerdere keurmerken en op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie. Op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_12.jpg

Duurzaamheid

Aluminium en kunststof zijn kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Ze gaan tot wel zestig jaar mee en kunnen volledig gerecycled worden. Ze vragen weinig onderhoud én zijn energiebesparend. Goed voor het milieu én voor uw maandlasten.

Producten

Bij Kunststof Brunssum vindt u echt alles op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien en alle producten die hierop een aanvulling zijn.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/04/5ba7ec4b73a0f511977aaf30ac5bf739-e1557134686618.jpg

U bent van harte welkom in onze showrooms.

U bent van harte welkom in onze showrooms. Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren.
Blijft u liever thuis? Onze adviseurs komen ook bij u thuis en staan op afstand voor u klaar. Via een videogesprek of gewoon via de telefoon.
Beantwoord een paar simpele vragen en laat ons u helpen
De Kozijnen Keuzehulp helpt u om tot de beste keuze te komen voor uw woning. Door een paar simpele vragen te beantwoorden weet u precies wat u mooi vindt en welke producten het beste bij uw wensen passen.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/04/qq1.jpg

De basis van het succes

Vakmanschap en kwaliteit

Kunststof Brunssum staat al 40 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/slider_voorpagina.jpg
Wij zijn er om u te helpen! Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien? U kunt direct met ons bellen.