https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Achterdeuren_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Achterdeuren

Een achterdeur moet aan allerlei eisen voldoen. Het huishoudelijke verkeer soepel doorlaten, isolerend werken, ongewenste bezoekers buiten houden. En er het liefst ook goed uitzien, zonder dat u onderhoud hoeft te verrichten. Bij Kunststof Brunssum vindt u een achterdeur die dat allemaal doet. Wij denken mee en maken uw achterdeur op maat.

Uitstraling en uitvoering

Ook uw achterdeur maken we 100% op maat. Helemaal aan te passen aan uw wensen en stijl.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Glas-en-paneel_Kerntrekbeveiliging_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Glas en paneel

Of één van de twee

Veel achterdeuren hebben in de bovenste helft glas en daaronder een paneel, ook wel bekend als borstwering. U kunt er ook voor kiezen om helemaal voor glas te gaan. Met speciaal veiligheidsglas kan de deur dan nog steeds tegen een stootje. De achterdeur kan natuurlijk ook uit één groot paneel bestaan, zonder glas.

Robuust en stabiel

En verder is alles mogelijk

Uw achterdeur is volledig vorm te geven zoals u wilt. Uw achterdeur zal in elk geval tegen een stootje kunnen: Kunststof Brunssum gebruikt standaard stalen verstevigingshoeken die de deur extra robuust en stabiel maken.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Robuust-en-stabiel_Kerntrekbeveiliging_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Afwerking

Kiest u voor een achterdeur van kunststof of aluminium? U heeft in ieder geval het voordeel dat u er weinig tot geen onderhoud aan hoeft te verrichten.

Kunststof

Degelijk en charmant
Een kunststof achterdeur biedt u het vertrouwen van zijn degelijkheid, de warmte van zijn isolatie en het gemak van zijn onderhoudsvriendelijkheid. U kunt de deur samenstellen zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld met de uitstraling van hout. Of met de kleur die bij uw buitengevel past, of juist bij uw interieur.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kunststof_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Aluminium_Kerntrekbeveiliging_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Aluminium

Vormvast en duurzaam

Aluminium is zo’n krachtig materiaal dat u met een aluminium deur meteen profiteert van extra veiligheid. Het is vormvast, duurzaam en werkt isolerend. Ook heeft het geen last van wisselend weer. Welke uitstraling ziet u zitten? U heeft de keuze uit talloze kleuren en ‘finishing touches’.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Veiligheid_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_3.jpg

Veiligheid

Kunststof Brunssum vindt het belangrijk dat u onbezorgd kunt wonen en onbezorgd van huis kunt gaan. Daarom zorgen we ervoor dat onze voordeuren voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kerntrekbeveiliging_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Kerntrekbeveiliging

Effectief tegen inbraak

Veel inbrekers gebruiken een ‘kerntrekker’, een apparaat waarmee een schroef in het sleutelgat wordt gedraaid. De kern van het slot (het deel dat met de huissleutel wordt gedraaid) wordt eruit getrokken en de deur gaat geruisloos open. Om dit tegen te gaan, zijn de deuren van Kunststof Brunssum standaard voorzien van kerntrekbeveiliging, gevalideerd door de SKG (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen).


Meerpuntssluiting

Veilig en isolerend

Al onze deuren sluiten op maar liefst 6 punten. De deuren worden voorzien van een automatische 5-puntsluiting. Die treedt bij het dichttrekken van de deur vanzelf in werking, waarna u alleen nog de sleutel hoeft om te draaien voor een perfect beveiligde deur. Nog een voordeel: de hoge wind- en waterdichtheid, omdat de deur altijd goed in de rubbers wordt getrokken. De zesde sluiting is de deurklink.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/industrie_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg-kopieren_sluitingpunten.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Veiligheidsglas_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Veiligheidsglas

Een aanrader

Wilt u graag een raam in uw voordeur? Dan raden wij veiligheidsglas aan. Dat is gelaagd glas dat niet kan worden ingeslagen. Het is niet alleen inbraakveilig, maar ook letselbeschermend en schadebeperkend. Veiligheidsglas kan dus tegen een stootje – en heeft ook nog eens een goed isolerende werking..

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Een-soepele-entree_brunssum.jpg

Een soepele entree

Bijna drempelloos

De onderdorpel van een deurkozijn wordt standaard uitgevoerd met het materiaal waarvan het kozijn gemaakt is. Het profiel loopt ook aan de onderzijde door. Dat geeft een drempel. Dat kan anders, met een ISC onderdorpel. Die is door de lage opstap bijzonder praktisch. Daarnaast is deze onderdorpel stijlvol, slijtvast en makkelijk schoon te houden.

Elektrisch motorslot

Met afstandbediening
Als u minder mobiel bent of als u uw handen vol heeft, is een elektrisch motorslot op de deur een uitkomst. U kunt de deur dan openen met een afstandbediening. Na het dichtdoen van de deur sluit deze automatisch weer op alle vergrendelpunten. De deur blijft ook gewoon te bedienen met een sleutel..
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Elektrisch-motorslot_brunssum.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Extra-brede-deuren_brunssum.jpg

Extra brede deuren

Een royale entree

Ook ideaal voor kinderwagen, rolstoel of rollator: extra brede deuren, ook van kunststof of aluminium. Bijzonder praktisch, maar u kunt hier natuurlijk voor kiezen omdat u zo’n royale entree gewoon mooi vindt.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_11.jpg

Veiligheid

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Al onze producten en hang- en sluitwerk voldoen aan de hoogste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_10.jpg

Zekerheid

Onze kwaliteit is gegarandeerd door meerdere keurmerken en op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie. Op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_12.jpg

Duurzaamheid

Aluminium en kunststof zijn kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Ze gaan tot wel zestig jaar mee en kunnen volledig gerecycled worden. Ze vragen weinig onderhoud én zijn energiebesparend. Goed voor het milieu én voor uw maandlasten.

De basis van het succes

Vakmanschap en kwaliteit

Kunststof Brunssum staat al 40 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg