https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Voordeuren

U zoekt een voordeur die past bij de uitstraling van uw huis, voldoet aan uw veiligheidswensen en die binnen uw budget past. Profiteer dan van de vele mogelijkheden bij Kunststof Brunssum. Kiest u voor strak, modern, authentiek, neutraal of juist opvallend? Wij maken uw voordeur op maat.

Misschien ziet u de voordeur wel als het visitekaartje van uw huis. Eén van de eerste dingen die uw gasten zien. Hij moet dus goed bij uw woning passen. Daarom heeft u bij ons de volle creatieve vrijheid. Met talloze variaties in kleur, model, glas en sierbeslag stelt u al snel een unieke deur samen. Die zal in elk geval robuust zijn. Deuren van Kunststof Brunssum zijn namelijk standaard uitgevoerd met mee gelaste verstevigingshoeken. Daardoor zijn ze ontzettend stabiel en kunnen ze tegen een stootje.

Welke stijl past bij u?

Bij Kunststof Brunssum vindt u altijd de voordeur die bij u past.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/industrie_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Modern

Een strakke stijl

Minimalistisch, clean, functioneel. Zo zou je een moderne stijl wel kunnen omschrijven. Voor de liefhebber van luxe zonder gedoe. In een modern interieur is veel ruimte voor materialen als kunststof, chroom, staal en leer. Daar past een strakke deur bij. Grijs is een geliefde kleur, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden.

Klassieke

Karakteristiek

Ze hebben iets gemoedelijks, huizen in de stijl van de jaren 30 en 40. Grote ramen, misschien wel met glas-in-lood. Ornamenten aan de plafonds, authentieke tegels aan de muren. En een statige, tijdloze voordeur. Met alle voordelen van moderne kunststof of aluminium, en toch dat karakteristieke van de jaren 30.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/jaren-_40_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg-1.jpg

Landelijk

U voelt de rust

Donkergroen, donkerblauw en andere kalme kleuren. U ziet ze als u langs die typisch Nederlandse huizen rijdt op het platteland. Past die landelijke stijl bij u en uw huis? Een deur in de landelijke stijl draagt bij aan een gemoedelijke, warme uitstraling. U voelt de rust van het buitenleven.

Industrieel

In één woord: stoer
Het gevoel van grote loodsen en levendige, lichte lofts. De industriële stijl is de laatste jaren stevig in opkomst. Denk aan bakstenen muren, vintage meubels en designlampen. Met veel ruimte voor metaal maar ook hout, voor donkere kleuren maar ook vrolijke. Een solide voordeur met industriële look mag dan niet ontbreken.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/moderne_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Kunststof of aluminium afwerking

De keuze is aan u: wordt het een kunststof voordeur of toch aluminium? U heeft hoe dan ook het voordeel dat u er weinig tot geen onderhoud aan hoeft te verrichten.

Kunststof

Allerlei voordelen
Kunststof voordeuren hebben allerlei voordelen. Niet alleen zijn ze onderhoudsarm en oerdegelijk, ze werken ook zeer isolerend. Dankzij goede structuurfolie zijn ze UV-bestendig en kunnen ze tegen een krasje. Uw kunststof voordeur is beschikbaar in talloze kleuren.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kunststof_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/moderne_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Aluminium

Zeer duurzaam

Ook met een aluminium voordeur profiteert u van de goede isolerende werking. Zo’n voordeur van aluminium gaat ook nog eens heel lang mee, en heeft nauwelijks last van zware weersomstandigheden. Ook deze deur is te verkrijgen in uw favoriete kleur, zowel mat als glanzend.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_3-kopieren_kunststof.jpg

Veiligheid

Kunststof Brunssum vindt het belangrijk dat u onbezorgd kunt wonen en onbezorgd van huis kunt gaan. Daarom zorgen we ervoor dat onze voordeuren voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kerntrekbeveiliging_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Kerntrekbeveiliging

Effectief tegen inbraak

Veel inbrekers gebruiken een ‘kerntrekker’, een apparaat waarmee een schroef in het sleutelgat wordt gedraaid. De kern van het slot (het deel dat met de huissleutel wordt gedraaid) wordt eruit getrokken en de deur gaat geruisloos open. Om dit tegen te gaan, zijn de deuren van Kunststof Brunssum standaard voorzien van kerntrekbeveiliging, gevalideerd door de SKG (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen).


Meerpuntssluiting

Veilig en isolerend

Al onze deuren sluiten op maar liefst 6 punten. De deuren worden voorzien van een automatische 5-puntsluiting. Die treedt bij het dichttrekken van de deur vanzelf in werking, waarna u alleen nog de sleutel hoeft om te draaien voor een perfect beveiligde deur. Nog een voordeel: de hoge wind- en waterdichtheid, omdat de deur altijd goed in de rubbers wordt getrokken. De zesde sluiting is de deurklink.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/industrie_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg-kopieren_sluitingpunten.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Veiligheidsglas_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Veiligheidsglas

Een aanrader

Wilt u graag een raam in uw voordeur? Dan raden wij veiligheidsglas aan. Dat is gelaagd glas dat niet kan worden ingeslagen. Het is niet alleen inbraakveilig, maar ook letselbeschermend en schadebeperkend. Veiligheidsglas kan dus tegen een stootje – en heeft ook nog eens een goed isolerende werking..

Sleutelplan

Voor alle deuren
Aan onze particuliere klanten leveren wij altijd gelijksluitende cilinders. Dat betekent één sleutel voor alle nieuwe deuren (wel zo handig!). Op verzoek kunnen ook bestaande deuren worden voorzien van een gelijksluitende cilinder.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/industrie_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Opties voor extra comfort

Hoe fijn is het als uw voordeur van alle gemakken voorzien is? Dat is wat je noemt een goede binnenkomer. Ontdek de vele mogelijkheden.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Een-soepele-entree_brunssum.jpg

Een soepele entree

Bijna drempelloos

De onderdorpel van een deurkozijn wordt standaard uitgevoerd met het materiaal waarvan het kozijn gemaakt is. Het profiel loopt ook aan de onderzijde door. Dat geeft een drempel. Dat kan anders, met een ISC onderdorpel. Die is door de lage opstap bijzonder praktisch. Daarnaast is deze onderdorpel stijlvol, slijtvast en makkelijk schoon te houden.

Elektrisch motorslot

Met afstandbediening
Als u minder mobiel bent of als u uw handen vol heeft, is een elektrisch motorslot op de deur een uitkomst. U kunt de deur dan openen met een afstandbediening. Na het dichtdoen van de deur sluit deze automatisch weer op alle vergrendelpunten. De deur blijft ook gewoon te bedienen met een sleutel..
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Elektrisch-motorslot_brunssum.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Extra-brede-deuren_brunssum.jpg

Extra brede deuren

Een royale entree

Ook ideaal voor kinderwagen, rolstoel of rollator: extra brede deuren, ook van kunststof of aluminium. Bijzonder praktisch, maar u kunt hier natuurlijk voor kiezen omdat u zo’n royale entree gewoon mooi vindt.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_11.jpg

Veiligheid

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Al onze producten en hang- en sluitwerk voldoen aan de hoogste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_10.jpg

Zekerheid

Onze kwaliteit is gegarandeerd door meerdere keurmerken en op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie. Op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_12.jpg

Duurzaamheid

Aluminium en kunststof zijn kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Ze gaan tot wel zestig jaar mee en kunnen volledig gerecycled worden. Ze vragen weinig onderhoud én zijn energiebesparend. Goed voor het milieu én voor uw maandlasten.

De basis van het succes

Vakmanschap en kwaliteit

Kunststof Brunssum staat al 40 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg