https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Openslaande-deuren_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Openslaande deuren

Het gevoel van ruimte, het licht dat uw huis in stroomt, de tuin waar u altijd uitzicht op heeft. En een heerlijk brede doorgang ernaartoe. Onze stijlvolle openslaande tuindeuren hoeft u nooit te schilderen. Ze blijven er jarenlang goed uitzien en zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Welke kunststof of aluminium tuindeuren passen bij uw huis? Wij maken ze op maat en zorgen voor vakkundige plaatsing.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Classic_oud_vast_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Buitendraaiend of binnendraaiend?

U kunt kiezen voor een tuindeur die naar buiten toe opengaat. Het voordeel van een naar buiten draaiende deur is dat u makkelijk ‘in de loop’ naar buiten gaat.

…Maar een tuindeur die naar binnen draait is uiteraard ook mogelijk. Als de ruimte binnen het toelaat, kan dit ook bijzonder praktisch zijn. Tevens kunnen naar binnendraaiende deuren met een kiepfunctie worden uitgevoerd.

Kunststof of aluminium afwerking

We kunnen uw tuindeur op verschillende manieren afwerken. U heeft altijd het voordeel dat u er weinig tot geen onderhoud aan hoeft te verrichten. We maken graag uw tuindeuren op maat.

Kunststof

Charmant én degelijk

Een kunststof tuindeur biedt u het vertrouwen van zijn degelijkheid, de warmte van zijn isolatie en het gemak van zijn onderhoudsvriendelijkheid. U kunt de deur samenstellen zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld met de uitstraling van hout. Of met de kleur die bij uw buitengevel past, of juist bij uw interieur.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/keuzehulp-2.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_sittard.jpg

Aluminium

Duurzaam en isolerend

Aluminium is zo’n krachtig materiaal dat u met een aluminium tuindeur meteen profiteert van extra veiligheid. Het is vormvast, duurzaam, en werkt isolerend. Ook heeft het geen last van wisselend weer. Welke uitstraling ziet u zitten? U heeft de keuze uit talloze kleuren en talloze ‘finishing touches’.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_3-kopieren_kunststof.jpg

Veiligheid

Kunststof Brunssum vindt het belangrijk dat u onbezorgd kunt wonen en onbezorgd van huis kunt gaan. Daarom zorgen we ervoor dat onze voordeuren voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kerntrekbeveiliging_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Kerntrekbeveiliging

Effectief tegen inbraak

Veel inbrekers gebruiken een ‘kerntrekker’, een apparaat waarmee een schroef in het sleutelgat wordt gedraaid. De kern van het slot (het deel dat met de huissleutel wordt gedraaid) wordt eruit getrokken en de deur gaat geruisloos open. Om dit tegen te gaan, zijn de deuren van Kunststof Brunssum standaard voorzien van kerntrekbeveiliging, gevalideerd door de SKG (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen).


Meerpuntssluiting

Veilig en isolerend

Al onze deuren sluiten op maar liefst 6 punten. De deuren worden voorzien van een automatische 5-puntsluiting. Die treedt bij het dichttrekken van de deur vanzelf in werking, waarna u alleen nog de sleutel hoeft om te draaien voor een perfect beveiligde deur. Nog een voordeel: de hoge wind- en waterdichtheid, omdat de deur altijd goed in de rubbers wordt getrokken. De zesde sluiting is de deurklink.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/industrie_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg-kopieren_sluitingpunten.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Veiligheidsglas_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Veiligheidsglas

Een aanrader

Wilt u graag een raam in uw voordeur? Dan raden wij veiligheidsglas aan. Dat is gelaagd glas dat niet kan worden ingeslagen. Het is niet alleen inbraakveilig, maar ook letselbeschermend en schadebeperkend. Veiligheidsglas kan dus tegen een stootje – en heeft ook nog eens een goed isolerende werking..

Opties voor extra comfort

Hoe fijn is het als uw voordeur van alle gemakken voorzien is? Dat is wat je noemt een goede binnenkomer. Ontdek de vele mogelijkheden.

Elektrisch motorslot

Met afstandbediening
Als u minder mobiel bent of als u uw handen vol heeft, is een elektrisch motorslot op de deur een uitkomst. U kunt de deur dan openen met een afstandbediening. Na het dichtdoen van de deur sluit deze automatisch weer op alle vergrendelpunten. De deur blijft ook gewoon te bedienen met een sleutel..
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Elektrisch-motorslot_brunssum.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Extra-brede-deuren_brunssum.jpg

Extra brede deuren

Een royale entree

Ook ideaal voor kinderwagen, rolstoel of rollator: extra brede deuren, ook van kunststof of aluminium. Bijzonder praktisch, maar u kunt hier natuurlijk voor kiezen omdat u zo’n royale entree gewoon mooi vindt.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_11.jpg

Veiligheid

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Al onze producten en hang- en sluitwerk voldoen aan de hoogste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_10.jpg

Zekerheid

Onze kwaliteit is gegarandeerd door meerdere keurmerken en op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie. Op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_12.jpg

Duurzaamheid

Aluminium en kunststof zijn kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Ze gaan tot wel zestig jaar mee en kunnen volledig gerecycled worden. Ze vragen weinig onderhoud én zijn energiebesparend. Goed voor het milieu én voor uw maandlasten.

De basis van het succes

Vakmanschap en kwaliteit

Kunststof Brunssum staat al 40 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg