https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/Schuifpuien_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Kunststof schuifpuien

Met onze kunststof schuifpuien gaat u voor optimale isolatie, lage stookkosten, weinig onderhoud en een lange levensduur. Helemaal als u het combineert met kunststof kozijnen. Een schuifdeur heeft het voordeel dat u geen ruimte inlevert zoals bij een openslaande deur. Zo worden binnen en buiten één geheel en geniet u het hele jaar door van uw tuin. Ontdek ook onze aluminium schuifpuien.

Uitvoering

Wilt u een ruime doorgang naar uw tuin, terras of balkon? Dit is eenvoudig te realiseren met een schuifpui. Hoe breed wilt u uw schuifdelen hebben?

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kunststof-hefschuifpui_Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_5.jpg

Kunststof hefschuifpui

Moeiteloos schuiven

De deur van deze pui wordt een paar millimeter gelift en schuift u soepel open met minimale inspanning. Zelfs bij hele grote schuifdelen tot wel 300 cm breed. De slanke kozijnen geven een moderne, ruimtelijke uitstraling en extra veel lichtinval. Dankzij het isolerende glas en het isolerende rubber aan de onderkant is het binnen altijd behaaglijk. De pui kan uit twee tot vier delen bestaan en heeft een lage dorpel. Dit is de onderkant van de schuifconstructie. Rolstoelen en kinderwagens rijden er zo makkelijk overheen.

Kleurafwerking

Onze kunststof schuifpuien passen bij elk type huis. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen en kleuren. Maak het geheel af met een houtnerf, glans of een matte afwerking.

Kunststof schuifpuien in houtlook

Zijdeglans

Bent u op zoek naar de karakteristieke uitstraling van hout? Kies dan voor een houtnerfstructuur. Deze zijdeglans kleurlaag met nerfstructuur geeft uw schuifpui een natuurlijk uiterlijk zonder dat u hoeft te schilderen. Wij hebben een ruime keuze in kleur en verschillende houttinten. Zo geeft u uw schuifpui de uitstraling die precies bij uw huis past.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kunststof-hefschuifpui_Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_4.jpg

Glad

Matte uitstraling

Deze mat-satijnen afwerking zorgt voor een moderne, luxueuze uitstraling. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde worden op dezelfde matte manier afgewerkt in de kleur die u kiest. Deze kleurlaag biedt permanente bescherming. Daardoor trekt de schuifpui minder vuil aan en heeft u nóg minder onderhoud.

Glad

Zijdeglans voor grijs- en wittinten

Grijs- en wit tinten zorgen in combinatie met een strakke vormgeving voor een stijlvolle uitstraling voor zowel moderne als landelijke woningen. Het kan in bijna iedere woning worden toegepast binnen en buitenzijde.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kunststof-hefschuifpui_Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_1.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_sittard.jpg

Advies op maat

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren.
Blijft u liever thuis? Onze adviseurs komen ook bij u thuis en staan op afstand voor u klaar. Via een videogesprek of gewoon via de telefoon.
Beantwoord een paar simpele vragen en laat ons u helpen
De Kozijnen Keuzehulp helpt u om tot de beste keuze te komen voor uw woning. Door een paar simpele vragen te beantwoorden weet u precies wat u mooi vindt en welke producten het beste bij uw wensen passen.

Onbegrensde mogelijkheden

Al onze kunststof schuifpuien zijn veilig en milieuverantwoord. Kies voor extra isolerend glas en een hor en verhoog daarmee u het comfort van de schuifpui. Ontdek hier de opties.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/VKG_KEURMERK__Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Kwaliteit

Milieuverantwoord en gecertificeerd

Onze kunststof schuifpuien zijn milieuverantwoord. Ze scoren op veel punten zelfs beter dan geverfde houten kozijnen. Wij voldoen dan ook aan strenge voorschriften en kwaliteitseisen, gesteld door de VKG. Dit is de branchevereniging voor bedrijven in kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Veiligheid

Politiekeurmerk Veilig Wonen®

Al ons hang- en sluitwerk is inbraakwerend en voldoet aan de hoogste eisen. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging. Niet voor niets is Kunststof Brunssum officieel partner van Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Dit betekent dat u tot 90 procent minder kans op inbraak heeft.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kunststof-hefschuifpui_Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_2.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_3.jpg

Comfortabel

Rendementsglas en plissé hor

Isoleer uw huis nóg beter met hoogrendementsglas in uw kunststof schuifpui. Dan weert het nog beter geluid en zon. Bovendien houdt de extra isolatie warmte beter binnen, de kou buiten en dit glas maakt de schuifpui extra inbraakwerend. De schuifpui kan daarnaast uitgevoerd worden met een plissé hordeur: een hordeur die niet oprolt, maar opvouwt. Deze hor werkt soepel en is zeer gebruiksvriendelijk, ook voor kinderen.

Materiaalkeuze

Schuifpui kunststof of aluminium?

Bent u enthousiast over kunststof maar ook nieuwsgierig naar de voordelen van aluminium? Ontdek hier dan alles over onze aluminium schuifpuien.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Aluminium_Kerntrekbeveiliging_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_11.jpg

Veiligheid

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Al onze producten en hang- en sluitwerk voldoen aan de hoogste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_10.jpg

Zekerheid

Onze kwaliteit is gegarandeerd door meerdere keurmerken en op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie. Op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_12.jpg

Duurzaamheid

Aluminium en kunststof zijn kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Ze gaan tot wel zestig jaar mee en kunnen volledig gerecycled worden. Ze vragen weinig onderhoud én zijn energiebesparend. Goed voor het milieu én voor uw maandlasten.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/04/kunststof-kozijnen-creme-keuken.jpg

Kozijnen

Bij Kunststof Brunssum kunt u kiezen uit verschillende stijlen kozijnen. Van strak en modern tot traditioneel en authentiek.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/04/voordeur-art-decor-line-houtlook-2.jpg

Deuren

Uw voordeur en achterdeur is op allerlei manieren essentieel. Om u soepel toegang te bieden en om uw huis veilig te houden.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/04/hefschuifpui-wit-keuken.jpg

Schuifpuien

Met een schuifpui betrekt u uw tuin bij uw woonkamer of keuken. Zo geniet u het hele jaar door van uw uitzicht.

De basis van het succes

Vakmanschap en kwaliteit

Kunststof Brunssum staat al 40 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg