https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Aluminium kozijnen

Bent u ook zo gecharmeerd van stalen kozijnen? Aluminium kozijnen met steellook hebben dezelfde slanke en strakke uitstraling als stalen kozijnen, maar zijn óók nog eens duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm. Steellook kozijnen geven uw huis – zowel bij nieuwbouw als renovatie – een mooie authentieke, industriële of moderne uitstraling. Overtuigd? Vraag meteen een offerte of maak een afspraak.

Drie varianten aluminium kozijnen

Steellook kozijnen zijn tijdloos en stijlvol en combineren de stoere uitstraling van staal met de praktische voordelen van aluminium. Onze slanke aluminium kozijnen zijn er in elke gewenste kleur en passen bij iedere woonstijl. Steellook kozijnen geven uw woning een smaakvolle aanblik, zorgen voor een riante lichtinval en laten u maximaal van het uitzicht genieten.

Wij werken met de aluminium profielen van Aliplast, wereldwijd specialist op het gebied van innovatieve en duurzame aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/aluminium-kozijnen_heerlen_Brunssum_Authentiek.jpg

Authentiek

Stijlvol en klassiek

Deze verdiepte kozijnen zijn een ode aan de jaren ’30 en geven een mooie authentieke uitstraling aan uw huis. Of het nou om nieuwbouw of een bestaand pand gaat; met deze slanke aluminium kozijnen krijgt uw woning echt karakter. Gaat u voor ‘Authentiek’, dan krijgt u het comfort van nu met de uitstraling van toen.

Industrieel

Stoer en retro

De retro-stijl is helemaal terug van weggeweest. Denk aan industriële stalen ramen en deuren met veel glas. Houdt u van het stoere en slanke design van stalen ramen en deuren zoals je die bij oude herenhuizen en fabriekspanden nog wel ziet? Dan zijn onze ‘Industriële’ aluminium kozijnen voor u de juiste keuze.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/aluminium-kozijnen_heerlen_Brunssum_Industrieel.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/aluminium-kozijnen_heerlen_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Modern

Strak en minimalistisch

Houdt u van clean, functioneel en minimalistisch? Van luxe en comfort zonder tierelantijnen? Dan bent u duidelijk een liefhebber van een moderne woonstijl. Onze ‘moderne’ aluminium kozijnen zullen u zeker aanstaan: de vlakke kozijnen hebben een neutrale look en passen perfect bij een eigentijdse woning.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/10/aliplast-aluminium-systems-groot-onder-mekaar-1.jpg

Kies uw kleurafwerking

Geef uw aluminium puien de kleur die het best bij uw huis past. Kies uit ruim 250 kleuren en ga voor een matte of een glanzende afwerking. Wij zorgen ervoor dat het aluminium goed beschermd wordt.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/04/keuzehulp-2.jpg

Kleuren

Van gitzwart tot parelwit

Elk huis heeft zijn eigen uitstraling en iedereen heeft zijn eigen smaak. Kies daarom uit onze 650 kleuropties díe kleur die het best past. Of u nu wilt gaan voor aluminium puien in het zwart of juist liever een lichte kleur hebt, wij hebben het in huis. Wilt u binnen een andere kleur dan buiten? Geen probleem! Wij regelen het.

Mat en glanzend

Stoer industrieel of klassiek

Kies bij de afwerking van de kozijnen voor een matte of een glanzende variant. Mat zorgt voor een stoer, industrieel aluminium kozijn met een staal look. Glanzend zorgt voor een meer klassieke uitstraling. Uiteraard denken we graag met u mee, zodat het resultaat goed past bij de stijl van uw huis.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg

Beschermlaag

Tegen weer en wind

We beschermen uw kozijnen met een poederlak. Een dunne laag gekleurd kunststofpoeder versmelt in een speciale oven met het kozijn. Het anodiseren van de kozijnen is ook een optie. Hierbij brengen we een gekleurde laag aan, maar blijf je de oorspronkelijke structuur van het aluminium zien. Zo zijn uw kozijnen beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Voor extra bescherming in kustgebieden of binnensteden is een combinatie ook mogelijk.

Manieren om een raam te openen

Een raam kan op allerlei manieren openen. Kies het raamkozijn dat aansluit op de ruimte in uw huis en ga voor een vast raam, een raam met een draai- of kiepstand of dubbel openslaande ramen.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/vast_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Vast glas

Geen bewegende delen

Een vast raam is een standaard raam dat niet open gedaan kan worden en is daarom bijzonder inbraakveilig. Het bestaat uit een kozijn en uit glas. Veel klanten kiezen voor een vast raam in combinatie met bijvoorbeeld draaikiepramen of een valraam. Er zijn vele combinaties mogelijk. Bij ons altijd op maat gemaakt.

Draaikiepraam

Veiligheid voorop
Een groot voordeel van een draaikiepraam is dat de ramen vanaf binnen gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. U hoeft niet meer op een ladder naar lastige plekken, dus dat is een stuk veiliger. De kiepstand kunt u zelf afstellen in een winterstand (kleine opening) en zomerstand (grote opening). Hierdoor kunt u onder alle weersomstandigheden de ruimtes ventileren. Door de afsluitbare bedieningskruk, voldoen onze draaikiepramen aan Politiekeurmerk Veilig Wonen® en is het raam ook kindveilig.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/heerlen_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg

Valraam of uitzetraam

Geschikt voor kleine ruimtes

Met een kunststof valraam kunt u ventileren via de kiepstand. De scharnieren van dit raam bevinden zich aan de onderzijde. Opent u dit raam, dan valt de bovenkant van het raam naar binnen. Daarom is dit type raam erg geschikt voor badkamers en keukens.

Een uitzetraam is bijna hetzelfde als een valraam. Het verschil zit hem in de valrichting: een uitzetraam valt naar buiten toe open.

Dubbel openslaande ramen

Voor een grote opening
Een stolpraam bestaat uit twee delen en heeft geen middenstuk. Een deel draait naar links open en een deel naar rechts, de twee delen sluiten precies op elkaar aan. Zet je die beiden open, dan ontstaat er één grote opening, ook wel een verhuisraam genoemd.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Dubbel-openslaande-ramen_vast_Brunssum_Houten-uitstraling-met-Woodline_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_11.jpg

Veiligheid

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Al onze producten en hang- en sluitwerk voldoen aan de hoogste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_10.jpg

Zekerheid

Onze kwaliteit is gegarandeerd door meerdere keurmerken en op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie. Op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum_limburg_12.jpg

Duurzaamheid

Aluminium en kunststof zijn kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Ze gaan tot wel zestig jaar mee en kunnen volledig gerecycled worden. Ze vragen weinig onderhoud én zijn energiebesparend. Goed voor het milieu én voor uw maandlasten.

De basis van het succes

Vakmanschap en kwaliteit

Kunststof Brunssum staat al 40 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Vakmanschap-en-kwaliteit_goedkoop_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_de-beste-in-limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/04/123.jpg
We zijn een Limburg familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.