https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kozijnreparatie.jpg

Kozijnreparatie

Een deur die lastig in het slot gaat of een raam dat moeilijk sluit. Lekkage of tocht in huis veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Problemen met uw kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien komen nooit uit. Dan is het fijn als er snel vakmensen ter plaatse kunnen zijn om u te helpen.

Voor alle merken

Kunststof Brunssum is dé specialist in kozijnreparatie. Wij beschikken over een vakkundig serviceteam dat volledig gespecialiseerd is in kozijnreparaties. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het repareren van alle merken kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Dit beperkt zich niet tot de producten van Kunststof Brunssum. Wij zijn in staat onderhoud en reparaties te verrichten aan alle merken kunststof en aluminium kozijnen.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Ervaren-servicemonteurs.jpg

Ervaren servicemonteurs

Onze servicemonteurs zijn ervaren, creatief en oplossingsgericht. Hun moderne servicebussen beschikken door de jarenlange ervaring met kozijnreparaties over de juiste uitrusting, materialen en reserveonderdelen. Hiermee lossen wij veel kozijnklachten in één keer op, ongeacht het merk van het kozijn en het soort hang- en sluitwerk.

Duidelijke afspraken

Het bezoek van onze servicemonteurs start met een inventarisatie van de situatie. Vervolgens neemt de monteur met u door welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. U weet van tevoren precies hoelang het gaat duren en welke kosten hierbij komen kijken. Soms lukt het niet om alle werkzaamheden tijdens een bezoek uit te voeren omdat er specialistisch materiaal besteld moet worden. In die gevallen treft de monteur een noodvoorziening en maakt een vervolgafspraak om de reparatie af te ronden.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/diensten_brunssum.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_sittard.jpg

Inbraak- en brandschade

Een opengebroken deur, een ontzet raam of een geforceerd slot? De materiële schade na een inbraak of brand wilt u vaak ook zo snel mogelijk laten repareren.
Onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle merken kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien. Zo kan brandschade onder andere hersteld worden door kozijnen opnieuw te foliëren. Daardoor zien ze er weer uit als nieuw.

En is de schade echt niet meer te repareren of is vervanging voordeliger? Dan zorgen wij direct voor een op maat gemaakt voorstel voor de vervanging van uw kozijnen.

Spoed gewenst?
Bij brand- en inbraakschade en andere calamiteiten kunnen wij vaak met spoed een monteur sturen. Neem bij spoed contact op met onze 045 527 3653.

Periodiek onderhoud

Voor alle merken kozijnen een passende oplossing
Ramen en deuren die regelmatig onderhouden worden, gaan langer mee. Een periodieke onderhoudsbeurt aan het hang- en sluitwerk en het regelmatig afstellen van draai- en schuifdelen houdt ze soepel in beweging en verhoogt het bedieningsgemak.

Graag nemen wij het periodieke onderhoud voor u uit handen via periodieke onderhoudsbeurten. Bij ons kunt u voor alle merken kozijnen een passend onderhoudsovereenkomst afsluiten, zowel voor kunststof als aluminium kozijnen.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Brunssum_familiebedrijf-.jpg

We zijn een Limburgse familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.

Geef inbrekers geen kans

Een inbreker die binnen 1 minuut toegang heeft tot al uw waardevolle bezittingen? Voor veel mensen een nachtmerrie maar helaas steeds vaker werkelijkheid door de ‘kerntrekmethode’. Maar er zijn meer mogelijkheden om uw huis te beschermen tegen ongewenste indringers.

Bij de ‘kerntrekmethode’ boort een inbreker een schroef in de cilinder van uw slot en trekt deze er vervolgens eenvoudig uit. Dit gebeurt vrijwel geluidloos.

Gelaagd glas / Veiligheidsglas

Gelaagd glas wordt samengesteld uit twee glasplaten met een kunststof folie als tussenlaag, waarmee de ruiten tot een eenheid zijn gemaakt. Gelaagd glas werkt inbraakvertragend. Bij een slag of botsing ontstaan wel barsten, maar de ruit valt niet uit elkaar. De scherven blijven kleven aan de tussenlaag. Een steen voldoet niet meer om binnen te komen en een inbreker zal grote moeite hebben om uw ramen door te krijgen.

Naast inbraakvertragend is gelaagd glas ook veiliger bij glasbreuk. Daarom wordt dit ook wel veiligheidsglas genoemd. Bij breuk kleven de scherven aan de tussenlaag en geven daardoor geen gevaarlijke losse scherven. Hierdoor wordt het door de ruit vallen voorkomen en wordt lichamelijk letsel tot een minimum beperk

Meerpuntssluiting

Met een meerpuntssluiting in een deur wordt deze op ten minste drie plekken beveiligd en toch door één sleutel bediend. Een 3-puntssluiting is voldoende bij een voordeur. Een naar buiten draaiende achterdeur is kwetsbaarder voor inbraak. Voor een optimale afsluiting van een achterdeur kiest u daarom voor een 5-puntssluiting waarmee de deur op 5 plekken afsluit.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/brunssum.jpg
Automatische meerpuntssluiting

Kunststof Brunssum adviseert om bij een deur te kiezen voor een automatische meerpuntssluiting. Dit is de veiligste sluiting voor deuren doordat de meerpuntssluiting automatisch in werking treedt bij het dichttrekken van de deur. U hoeft alleen nog de sleutel om te draaien voor een perfect beveiligde deur.

Doordat de deur automatisch op meerdere punten vergrendeld heeft de inbraakmethode met flipperen geen kans. Hierbij schuift de inbreker een buigbaar plastic plaatje tussen de deur en het kozijn en beweegt dit langzaam richting het slot om het sluitmechanisme van de deur open te duwen.

Een bijkomend voordeel van de (automatische) meerpuntssluiting is de hoge wind- en waterdichtheid doordat de deur altijd goed in de rubbers wordt getrokken.

Onbegrensde mogelijkheden

Al onze kunststof schuifpuien zijn veilig en milieuverantwoord. Kies voor extra isolerend glas en een hor en verhoog daarmee u het comfort van de schuifpui. Ontdek hier de opties.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/VKG_KEURMERK__Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg

Kwaliteit

Milieuverantwoord en gecertificeerd

Onze kunststof schuifpuien zijn milieuverantwoord. Ze scoren op veel punten zelfs beter dan geverfde houten kozijnen. Wij voldoen dan ook aan strenge voorschriften en kwaliteitseisen, gesteld door de VKG. Dit is de branchevereniging voor bedrijven in kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Veiligheid

Politiekeurmerk Veilig Wonen®

Al ons hang- en sluitwerk is inbraakwerend en voldoet aan de hoogste eisen. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging. Niet voor niets is Schipper Kozijnen officieel partner van Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Dit betekent dat u tot 90 procent minder kans op inbraak heeft.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kunststof-hefschuifpui_Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg_2.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_3.jpg

Comfortabel

Rendementsglas en plissé hor

Isoleer uw huis nóg beter met hoogrendementsglas in uw kunststof schuifpui. Dan weert het nog beter geluid en zon. Bovendien houdt de extra isolatie warmte beter binnen, de kou buiten en dit glas maakt de schuifpui extra inbraakwerend. De schuifpui kan daarnaast uitgevoerd worden met een plissé hordeur: een hordeur die niet oprolt, maar opvouwt. Deze hor werkt soepel en is zeer gebruiksvriendelijk, ook voor kinderen.

Materiaalkeuze

Schuifpui kunststof of aluminium?

Bent u enthousiast over kunststof maar ook nieuwsgierig naar de voordelen van aluminium? Ontdek hier dan alles over onze aluminium schuifpuien.

https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/08/Aluminium_Kerntrekbeveiliging_landelijk_Voordeuren_Kozijnen_-Kunststof-Kozijnen-_-Aluminium-Kozijnen_-brunssum_limburg.jpg
https://www.kunststofbrunssum.nl/file/2021/04/123.jpg
We zijn een Limburg familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.