Bel snel 045 527 36 53

Kunststof Brunssum B.V.

Fabrikant van kunststof- en aluminiumkozijnen en veranda’s

Onderhoud

Langs deze weg willen wij u informeren over een nieuw en uniek product van Kunststof Brunssum B.V. Service en Beheer. We kennen het allemaal: een overlopende dakgoot, een lekkende kraan, een kapotte deurkruk, ramen en deuren die niet meer naar behoren sluiten, enzovoort. Zomaar een greep uit de vele onwelkome mankementen die kunnen voorkomen. Zelf repareren komt er vaak niet van, te weinig tijd, een vakman laten komen is zo duur… dus blijft de dakgoot overlopen, de kraan lekken, de deurkruk kapot en de ramen en deuren niet sluiten. De gevolgen daarvan zijn vaak niet mis: vochtplekken in huis, een inbraakgevoelig huis, hoge stookkosten, enzovoort.

Wij van Kunststof Brunssum Service en Beheer begrijpen dit als geen ander.

Wat kunnen wij voor U doen?

Naamloze afbeeldingKunststof Brunssum Service en Beheer is niet zomaar ‘een mannetje’ dat u incidenteel inhuurt (hoewel dat natuurlijk ook kan). Wij bouwen liefst een relatie op met onze klanten, zorgen er ook op de langere termijn voor dat uw bezit goed onderhouden wordt tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
Goed onderhoud hoeft niet duur te zijn, zeker niet als het op tijd gebeurt. Onderhoud van uw bezit hoeft niet voor onaangename verrassingen te zorgen, als u vooraf weet wat er wanneer moet gebeuren en u rekening kunt houden met de aankomende kosten. En dat is wat Kunststof Brunssum Service en Beheer voor u doet.
Wij zorgen er voor dat u ruim op tijd weet of en wanneer groot onderhoud nodig is, zodat u de tijd heeft om hiervoor te reserveren.

 

De garantie

Wij zijn overtuigd van de kennis en ervaring van onze gespecialiseerde medewerkers, stuk voor stuk vakmensen op hun gebied. Wij geven onze klanten dan ook zonder aarzeling garantie op al onze herstelwerkzaamheden en de zekerheid dat de levensduur van de onderdelen van uw bezit die door ons worden onderhouden, aanzienlijk wordt verlengd.

Goed onderhoud van uw kozijnen verlengt de levensduur

uitroepNatuurlijk kunt u zelf uw kunststof, aluminium of houten kozijnen voorzichtig schoonmaken en onderhouden met een mild schoonmaakmiddel. U kijkt even of de waterafvoeropeningen vrij zijn en eventueel vuil kunt u voorzichtig verwijderen. Kunststof is onderhouds-vriendelijk en door een speciale behandeling is onze kunststof zelfs vuil- en stofwerend. Door zelf af en toe het kunststof, hout of aluminium voorzichtig te reinigen verlengt u al de levensduur van uw kozijnen, deuren en schuifpuien. Toch is er iets meer nodig dan reinigen alleen om te kunnen blijven genieten van uw kunststof, houten of aluminium kozijnen.

Grote onderhoudsbeurten, de APK voor uw kozijnen

Naamloze afbeeldingKozijnen en deuren blijven goed werken als ze met enige regelmaat worden onderhouden. Denk aan het smeren van hang- en sluitwerk en draaiende delen, het voorkomen van vocht- en tochtklachten, het herstellen van krassen en kleine scheurtjes of loslatende folie. Onze vakspecialisten in kozijnreparaties en -onderhoud beschikken over de benodigde vakkennis en technische kennis om onderhoud of kleine herstelwerkzaamheden aan uw kunststof, aluminium of houten kozijnen, deuren en schuifpuien uit te voeren, waardoor de levensduur van uw kozijnen aanzienlijk verlengd wordt. Een hele zorg minder voor u als eigenaar.

Kunststof Brunssum Service en Beheer zorgt voor het in goede staat houden van uw waardevolle bezit, uw woning.

Waarom onderhoud door Kunststof Brunssum Service en Beheer?

 

Om schade of slijtage aan kozijnen, hang- en sluitwerk en draaiende delen te voorkomen

Om krassen en scheurtjes tijdig ontdekt en hersteld worden

Om eventuele tocht- of vochtproblemen te ontdekken en te herstellen

 • Om kleine schades en mankementen te repareren
 • Wij zorgen voor een goede afstelling van uw keukenkastjes zodat de deurtjes goed blijven sluiten
 • Wij reinigen uw afvoer
 • Wij reinigen uw goten
 • Wij controleren of uw dakpannen goed liggen
 • Wij controleren het dakleer
 • Wij zorgen dat uw huis goed afgesloten kan worden voor een veilig gevoel
 • Wij controleren het voegwerk om inwatering te vermijden
 • Het kitwerk wordt gecontroleerd en waar nodig hersteld
 • Wij reinigen uw cv-ketel
 • Wij zorgen voor het smeren van draai- en schuifdelen, hang- en sluitwerk
 • Wij informeren u op tijd over eventuele slijtage
 • Wij zorgen voor een blijvend goedwerkend mechanisme
 • Wij reinigen uw kozijnen brengen een beschermlaag aan
 • Wij geven deskundig advies over groter onderhoud, mocht dat nodig zijn
 • Al met al zullen de door ons onderhouden materialen en producten een langere levensduur hebben.

Waarom een onderhoudsovereenkomst?

Ramen en deuren die niet goed open of dichtgaan vormen een sluipende kostenpost. Om van de veiligheid in huis maar niet te spreken. Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst en het verlengen van uw garantieperiode vangt uw twee vliegen met een klap: u elimineert kosten én verhoogt de veiligheid van uw huis.

Kunststof Brunssum onderscheidt zich van andere bedrijven door een bijzondere aanpak. Wij hebben vakkundige specialisten in huis die niet alleen hun handen, maar ook hun hersens gebruiken. Onze specialisten maken vast deel uit van ons bedrijf, ze zijn betrouwbaar, hebben jarenlange ervaring en combineren dat met vakkundige advisering en een goede werkwijze.
Maar misschien wel het belangrijkste: wij zijn uw partner voor al uw onderhoud en het aanspreekpunt, waar alles voor u geregeld wordt.
Kunststof Brunssum huur je niet, daar bouw je een relatie mee op. Voor een alleszins redelijk maandtarief bent u doorlopend verzekerd van een goed onderhouden huis. En dat op een manier die helemaal past in deze tijd: gemakkelijk, betaalbaar en met een service die persoonlijke aandacht heeft voor de klant.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag ons naar onze onderhoudsovereenkomsten.
Wij werken niet met standaard overeenkomsten, maar maken elke overeenkomst op maat voor de woning en de klant waar het op dat moment om gaat. Wij zorgen, dat u jarenlang plezier heeft van u woning, zónder zorgen.

Service en Beheer

Onze afdeling service en beheer kent vele specialismen.

Wij zien onderhoud namelijk als het verlengen van levensduur en het onderhouden van waardevol bezit en daar komt veel bij kijken.
Om slijtage tegen te gaan moet onroerend goed onderhouden worden. Goed en efficiënt uitvoeren van onderhoud is een vak apart. Daarom hebben wij medewerkers in dienst die zich alleen met service en beheer bezighouden.
Onze vormen van onderhoudsovereenkomsten:

 • Wij hebben losse onderhoudscontraten voor diverse onderdelen.

Ook hebben wij reeds speciale onderhoudscontracten:
De visuele check

 • Het kleine onderhoudscontract kozijnen
 • De APK voor uw kozijnen voor uw veiligheid
 • Het onderhoudscontract wonen
 • Het onderhoudscontract uw woning van A tot Z
 • Zit uw wens er niet bij, dan maken wij een specifiek op uw wensen en woning aangepast voorstel.

Meestal staat ook op het slot de vermelding 1x per jaar onderhoud. 

 

Indien u instresse heeft in een of meerdere contracten neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag graag bel direct 045-5273653 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Kunststof Brunssum B.V. Service en Beheer

De onderhouds specialist voor uw woning