GLAS

Er is een enorme keuze in glas. Over het algemeen kan glas in de volgende groepen worden onderscheiden:

isolatieglas HR++
Energie besparen is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Naast het voordeel van lagere verwarmingskosten vereist de milieuproblematiek dat. HR++ glas is dubbel glas voorzien van een super effectieve coating in combinatie met een vulling met speciaal gas. Hiermee wordt het warmteverlies naar buiten toe aanzienlijk verminderd. Dit is het standaard glas wat het meeste wordt toegepast.

geluidsisolerend glas
Heeft u geluidsoverlast van het toenemende verkeer, overvliegende vleugtuigen of andere geluidsbronnen? Het toepassen van geluidsisolerend glas kan een groot deel van deze overlast wegnemen. Dit kan in combinatie met HR++ glas en gelaagd glas. Vraag naar de mogelijkheden.

zonwerend glas
Glasoppervlaktes worden in de huidige architectuur steeds groter. Prachtig voor veel daglichttoetreding, maar fataal voor het binnenklimaat van uw woning.  De belangrijkste taak van zonisolerende beglazing is de doorgang van zonne-energie tot een minimum te beperken en het maximum aan licht door te laten.

veiligheids- en inbraakvertragend glas
Veiligheidsglas is samengesteld uit twee glaspanelen bestaat uit twee glasbladen welke verbonden worden door  een folie laag. Wanneer het glas breekt blijven de glasscherven aan de folie vastzitten. Hierdoor beschermt veiligheidsglas tegen doorvallen en lichamelijk letsel bij glasbreuk, tevens is gelaagd glas inbraakvertragend. Wij raden huishoudens met kleine kinderen ook altijd aan om de ramen die zich dicht bij de vloer bevinden uit te voeren met veiligheidsglas in combinatie met HR++ glas. Voor een optimale veiligheid en comfort.