ROLLUIKEN, SCREENS EN HORREN

Vaak is bij het plaatsen of vervangen van een kozijn het totaalplaatje nog niet compleet. Horren en rolluiken of screens maken uw nieuw kozijn nog functioneler in het gebruik.

 

ROLLUIKEN

Rolluiken zorgen voor privacy en veiligheid en verhogen het wooncomfort. Ze weren zon, licht, warmte, kou, geluid, inkijk en inbrekers.  U regelt eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse licht. Rolluiken plaatsen wij probleemloos mee op uw nieuwe kozijnen. Zo heeft u geen problemen met garantie en kunt u met één partij alle afspraken maken.

 

SCREENS

Een screen werkt nagenoeg hetzelfde als een rolluik: een doek glijdt tussen geleiders naar beneden en naar boven. Een screendoek heeft een enigsinds open structuur, omdat het wordt geweven van glasvezeldraden. Er zijn vele kleurmogelijkheden in verschillende motieven leverbaar. vraag ernaar in onze showroom. 

 

HORREN

Horren zijn er vanzelfsprekend voor de wering van insekten. Minder vanzelfsprekend zijn de horren voor alle soorten deuren en ramen.  

Schuifdeuren: Plissé hordeur
Bij een plissé hordeur rolt het gaas niet op maar vouwt op als een harmonica. De cassette kan eenvoudig worden uitgenomen voor reiniging of om deze ergens op te bergen.

Ramen: Inklemhor
De inklem oftewel inzethor is de ideale oplossing voor uw draai-kiep raam. Deze hor wordt zonder boren of schroeven in uw kozijn geplaatst en is met het grootste gemak weer uitneembaar.

Vaste ramen: Rolhor
De rolhor wordt gebruikt bij alle ramen die géén draai-kiep functie hebben. Met één handbeweging kunt u het gaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of buiten tegen het kozijn wordt bevestigd.