Bel snel 045 527 36 53

Kunststof Brunssum B.V.

Fabrikant van kunststof- en aluminiumkozijnen en veranda’s

voegwerk

Wij onderhouden en herstellen voegwerk vakkundig voor u.

 

voeg voor

 

Wat doen wij tijdens een onderhoudsbeurt van voegwerk:

Voegwerk nog hard genoeg?

De voeg van de gevel is het zichtbare deel tussen de bakstenen. Vooral voegen op het zuiden en westen worden zwaarbelast door regen, wind, warmte en kou. Ook ouderdom en achterstallig onderhoud kunnen de gevel parten spelen. Versleten voegen gaan barsten en brokkelen. Slechte voegen zorgen voor problemen, zoals schimmel, vocht dat door de muren trekt en lekkages.  

Controleer ventilatie 

De meeste muren hebben zowel boven als onder open stootvoegen, ongeveer om elke meter. Deze stootvoegen ventileren de spouw. Ook zijn er meestal kleine roosters voor ventilatie van de kruipruimte. Controleer van tijd tot tijd of de ventilatieopeningen niet verstopt zijn. 

  • Controleren van de voegen op hard en verzanding.
  • Plaatselijk herstel voegwerk na prijsopgave.
  • Vernieuwen voegen grotere plekken in overleg en vooraf prijsopgave


Wat valt niet onder de onderhoudsbeurten:
Reparatiewerkzaamheden die niet onder “wat doen wij tijdens de onderhoudsbeurt” genoemd zijn. Wel heeft u het voordeel dat er geen voorrij kosten worden berekend op vervolg reparaties.

Indien u interesse heeft in één of meerdere contracten neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bel direct 045-5273653 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.