Bel snel 045 527 36 53

Kunststof Brunssum B.V.

Fabrikant van kunststof- en aluminiumkozijnen en veranda’s

dakapel

Dakkapellen

Voor het creëren van extra licht en of ruimte op een kamer met een schuin dak is het aanbrengen van een dakkapel de ideale manier. De door ons gemaakte traditionele dakkapellen worden volledig op maat gemaakt op de bestaande woning.

dakkapel 1

 

De buitenzijde wordt geheel voorzien van onderhoudsarme materialen geheel naar uw smaak en wensen. In principe is iedere afmeting van de dakkapel door ons te maken. Al gelang de grootte van de dakkapel rekenen wij 3 tot 5 werkdagen. De dakkapel kan met of zonder binnen afwerking.

U kunt uw dakkapel voorzien van zonwering in de vorm van rolluiken en of screens. Daarnaast zijn bijkomende timmerwerken, als het aftimmeren van de kamer een mogelijkheid. Alles geheel in eigen beheer, vakmanschap op hoog niveau.

Mag u vergunningsvrij een dakkapel plaatsen of heeft u een omgevingsvergunning nodig?

Wilt u graag een vrijblijvende prijsopgave of informatie neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bel direct 045-5273653 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.