Bel snel 045 527 36 53

Kunststof Brunssum B.V.

Fabrikant van kunststof- en aluminiumkozijnen en veranda’s

dakgoten

Wij onderhouden u dakgoten vakkundig voor u.

Wat doen wij tijdens een onderhoudsbeurt van uw dakgoten:

Dakgoten dienen jaarlijks schoon gemaakt te wordenZink oxideert door inwerking van zuurstof uit de lucht. Deze oxidelaag is niet oplosbaar in water en vormt daardoor een langdurige bescherming. Bij onvoldoende afschot blijft water in de goot staan. In het water opgeloste verontreinigingen (zure regen en zuren uit rottende bladeren) kunnen de oxidelaag en uiteindelijk het zink aantasten. Daarnaast tast ook luchtverontreiniging zink aan. Kunststof is tegen deze stoffen veel beter bestand.
Roest en zink verdragen elkaar absoluut niet. Controleer daarom de gootbeugels regelmatig op roestvorming. 

Krijgt het zink een pokdalig aanzien dan zal het al snel poreus worden en gaan lekken. Een tweecomponentencoating verlengt de levensduur aanzienlijk. Een dergelijke coating is zeker nodig (in nieuwe goot na 3-6 maanden) als de goot water opvangt van een met bitumen afgewerkt dak. Door zogenoemde bitumencorrosie ontstaat carbolzuur en daar kan zink absoluut niet tegen. In dit geval kan de goot binnen 2 jaar aan vervanging toe zijn. Normaal gesproken bij goed onderhoud gaat een zinken goot rond de 40 jaar mee. 

dakgoten

 

  • Verwijderen van vuiligheid.
  • Reiniging van de goot.
  • Reiniging van en of vervangen van de bladvanger.
  • Na reiniging controleren van de gootbeugels.
  • Controle van scheuren en gaten.
  • Indien mogelijk herstellen van de scheurtjes en gaatjes.
  • Dit onderhoudscontract gaat uit van een goot hoogte van +/- 6m1.
  • Dit onderhoudscontract gaat uit van een lengte van +/- 7m1 per kant en vrij toegankelijk.


Wat valt niet onder de onderhoudsbeurten:
Reparatie werkzaamheden die niet onder “wat doen wij tijdens de onderhoudsbeurt”genoemd zijn. Wel heeft u het voordeel dat er geen voorrij kosten worden berekend op vervolg reparaties.

Indien u interesse heeft in één of meerdere contracten neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bel direct 045-5273653 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.